“Благодійна Україна”

У  вересні 2015 року Асоціація благодійників України оголосила старт IV Національного конкурсу “Благодійна Україна”, мета якого – пошук і відзначення кращих благодійників та ініціатив.
Участь у конкурсі можуть брати благодійники, які надавали допомогу для вирішення актуальних проблем у 2015 році, благодійні проекти (ініціативи), реалізація яких (повністю або окремого етапу) була здійснена торік, суспільні інституції, які у цей період провадили діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності в Україні, благоотримувачі, представники медіа.
Для участі необхідно подати конкурсну заявку відповідної форми, яку можна отримати на офіційному сайті конкурсу www.blagoukraine.org, за запитом на адресу konkurs.blago@gmail.com. Заповнену заявку надіслати електронною поштою на цю адресу. До заявки доцільно додати відскановані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації проекту (ініціативи).
Конкурсну заявку можна також подати в режимі он-лайн на сайті конкурсу.
Прийом заявок триває до 15 лютого 2016 року.
Визначення переможців відбудеться в період з 15 лютого по 10 березня 2016 року.
Координати оргкомітету: 04070, м. Київ, а/с 159, тел.: (044) 537-12-80. Сайт www.blagoukraine.org. Електронна пошта е-mail: konkurs.blago@gmail.com.
Оргкомітет конкурсу.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.