“Змагаймось за нове життя!”

25  лютого українська спільнота в усьому світі відзначатиме 145-ту річницю з дня народження великої української поетеси Лесі Українки.
Громадська організація Педагогічний Центр “Академія” запрошує всіх поціновувачів творчості Лесі Українки до участі у І Всеукраїнському (ХІІ Всекримському) конкурсі “Змагаймось за нове життя!”, який проходитиме в Полтаві 27 лютого.
Цей конкурс з’явився в нашому місті минулого року й об’єднав близько 400 юних талантів Полтави та області в різних номінаціях: “Твір”, “Аудіовізуальний твір”, “Малюнок”, “Декламація”, “Інсценізація” та “Вокал”. Цього року буде представлена і номінація “Науково-пошукова робота”.
До участі в конкурсі запрошуємо учнівську та студентську молодь віком від 6 до 23 років. Роботи конкурсантів оцінюватимуться у відповідних вікових категоріях. Як і минулого року, на учасників чекають урочисте відкриття конкурсу в актовій залі Полтавського університету економіки і торгівлі, перегляд виставки художніх робіт конкурсантів, змагання в номінаціях “Декламація”, “Інсценізація” та “Вокал”, підбиття підсумків та нагородження переможців. Організатори конкурсу подбали про те, щоб кожен учасник отримав сертифікат і подарунок. На переможців чекає подорож до Гадяча в музей родини Драгоманових.
Цього року конкурс проводиться при підтримці Міністерства культури України та завдяки сприянню Міністерства освіти і науки України. Наш конкурс став Всеукраїнським! Тому найкращі конкурсанти матимуть можливість у березні взяти участь у гала-концерті в Києві.
Щоб стати учасником конкурсу, потрібно заповнити заявку і надіслати її на електронну адресу Педагогічного Центру “Академія” pedcentracademia@ukr.net. Участь у конкурсі безкоштовна. Форму заявки та положення конкурсу можна знайти на сайті www.centeracademia.net. Отримати консультацію з приводу оформлення заявки чи будь-яких інших питань можна за телефонами: 050-190-08-87 – Тетяна Миколаївна Захарова, голова оргкомітету конкурсу; 050-045-25-79 – Олена Павлівна Ульяніч, голова ГО і член оргкомітету конкурсу; 099-543-06-76 – Олена Валентинівна Говорова, член оргкомітету конкурсу.

Оргкомітет конкурсу.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.