Школа успішного працівника

В  обласній раді підбили підсумки реалізації проекту “Школа успішного працівника”. Четвертий рік поспіль комунальна установа “Обласний молодіжний центр” збирає активну та ініціативну, але незайняту молодь, випускників вишів, щоб у ході циклів семінарів-тренінгів допомогти сформувати конкурентоспроможну особистість на ринку праці.
Цьогоріч “Школу успішного працівника” закінчили 34 молоді людини, які отримали відповідні сертифікати. Наявності такого документа, за словами директора ОМЦ Анатолія Безпалюка, роботодавці віддають перевагу, і молодь має більше шансів працевлаштуватися. Бо й самі лектори та тренери “Школи успішного працівника” – це успішні керівники підприємств, приватні підприємці, експерти бізнес-середовища. Заняття були безкоштовними. Слухачі здобули знання та навички, необхідні для проходження співбесід, роботи в команді, отримали інформацію щодо правових аспектів працевлаштування випускників та непрацюючої молоді.
Випускників привітав голова обласної ради Олександр Біленький. Він побажав, щоб знання, отримані в “Школі успішного працівника”, стали вдалим стартом для подальшої реалізації на професійній ниві, і водночас наголосив, що працювати варто не лише заради кар’єри, а й для внутрішнього розвитку та самовдосконалення.
Фінальним етапом навчання у “Школі успішного працівника” була розробка слухачами своїх соціальних проектів та реалізація їх за допомогою Обласного молодіжного центру.

Олена ІГНАТЕНКО
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.