Сільський лікар

Восени 2013 року, тобто два роки тому, в Заворсклянську амбулаторію загальної практики – сімейної медицини, яка обслуговує шість населених пунктів Полтавського району, прийшов працювати лікарем сімейної медицини Сергій Олександрович Федченко.
Добро і турботу про нас, пацієнтів, випромінює ця людина. Сергій Олександрович ніколи не поспішає, уважно вислуховує кожного, хто приходить до нього, розпитує до найменших дрібниць про симптоми, чітко ставить діагнози й призначає ефективне лікування. Власне, так має робити будь-який лікар, але, на жаль, усі ми знаємо, наскільки низький рівень медичного обслуговування у сільській місцевості. Однак із появою в Заворсклянській амбулаторії Сергія Федченка ситуація в нас кардинально змінилася на краще.
Він не тільки висококваліфікований спеціаліст, добра душею і скромна людина, а ще й умілий організатор. Так, наш лікар домігся, щоб в амбулаторію підвели воду. Тепер на часі – створення при закладі сімейної медицини лабораторії, щоб людям не доводилося їздити у Полтаву здавати аналізи. І знову ж ініціює цю добру справу сімейний лікар Сергій Федченко. Наша сільська громада його підтримує в такому починанні, тим більше, що зробити це не так і складно. Тож сподіваємося, що незабаром у нас, в Заворскло, буде своя власна лабораторія.

Родина КОВАЛЕНКІВ.
с. Заворскло
Полтавського району.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.