Психологічна реабілітація учасників АТО

У  2015 році реалізується державна програма “Заходи з психологічної реабілітації постраждалих учасників антитерористичної операції”. Тож органи соціального захисту населення області мають можливість направити учасників АТО до реабілітаційних установ для отримання послуг з психологічної реабілітації.
За результатами конкурсних торгів на закупівлю послуг з психологічної реабілітації учасників АТО за державні кошти визначено два переможці: ДП “Клінічний Санаторій “Курорт Березівські Мінеральні води”, що у селі Березівське Харківської області, та ДП “Південь-Курорт-Сервіс” санаторій “Орізонт”, що у смт Сергіївка Одеської області.
Для одержання направлення на психологічну реабілітацію учасникам АТО потрібно звернутися із заявою до управлінь праці та соціального захисту населення за місцем проживання. До заяви необхідно додати копію посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни та копію документа, що підтверджує безпосереднє залучення до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення, а також мати при собі оригінали цих документів.
Крім того, на Полтавщині триває виплата компенсації підприємствам, установам, організаціям у межах середнього заробітку працівників, призваних на військову службу.

Людмила КОРНІЄНКО
Директор департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.