На здобуття премії імені Володимира Малика

Журі з присудження щорічної премії імені Володимира Малика оголошує конкурс для письменників, літераторів, науковців, працівників освіти, культури, журналістики, митців, ділових людей, громадських і державних діячів за кращі творчі здобутки, присвячені темі історії України та рідного краю.
Премія присуджується за праці  й досягнення, що опубліковані та оприлюднені протягом останніх п’яти років за такими номінаціями: література і публіцистика; краєзнавство і народна творчість; мистецтво і монументальна скульптура.
Для участі в конкурсі претендентам необхідно подати лист-клопотання організації, що їх висуває, із зазначенням прізвища, імені та по батькові автора (авторів), назви чи змісту праці, часу її створення чи здійснення, місця публікації чи оприлюднення, фотокопії.
Пропозиції на здобуття премії імені В. Малика необхідно надіслати до 20 січня 2016 року за адресою: м. Лубни, вул. Ярослава Мудрого, 33, загальний відділ виконкому Лубенської міської ради.
Рішення журі про присудження премії буде оприлюднено в засобах масової інформації до дня народження В. Малика – 21 лютого. Контактні телефони: 053-615-21-06, 053-61-72-725.
Журі з присудження
 щорічної премії
імені Володимира Малика.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.