Досягнення і проблеми аграрної реформи

У Полтавській державній аграрній академії відбулася науково-практична конференція “20 років аграрної реформи в Україні: досягнення і проблеми”. На зібранні підбили підсумки та нагородили молодих науковців – переможців конкурсу Президентського фонду Леоніда Кучми “Україна”.
– Президентський фонд Леоніда Кучми “Україна” провів серед студентів конкурс на знання аспектів аграрної реформи. За 20 років ми бачимо покращення сільгоспвиробництва. Головне – люди мають землю, – розповів директор Інституту стратегічних оцінок Павло Гайдуцький.
Загалом у конкурсі взяли участь 407 студентів із 51 вищого навчального закладу з 20 регіонів України. Переможцями стали і 11 майбутніх аграріїв Полтавщини.
– Уже другий рік  підбиваємо підсумки конкурсу в нашій академії. Цього року говоримо про аграрну реформу. На конкурс свої роботи подали 46 студентів та молодих науковців нашого вишу й 11 стали переможцями. Наш вуз посів почесне 4-те місце, – зазначила ректор ПДАА Валентина Аранчій.
На конференції обговорили передумови, основні напрями та складові успіху аграрної реформи, а також наголосили на актуальних проблемах вітчизняного сільськогосподарського сектора.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.