“Дніпро” – “Ворскла” – 0:2

У  футбольній Лізі Парі Матч відбувся 16-й тур. Полтавська “Ворскла” на виїзді грала із дніпропетровським “Дніпром”. Наші земляки продемонстрували дуже впевнену гру, обіграли титулованого суперника у гостях і знову вийшли на п’яте місце у турнірній таблиці.
На першій хвилині матчу “Ворскла” могла забивати. Бартуловіч виконав штрафний, а Сімінін на дальній штанзі пробив головою, але не влучив у ворота. “Дніпряни” намагалися організувати швидкий гол, проте “Ворскла” впевнено оборонялася. Загалом же перші хвилини гри видалися дуже цікавими. Матч проходив у високому темпі. Команди грали майже без позиційної боротьби у центрі поля, дуже швидко переходячи із оборони в атаку. Наприкінці тайму “Дніпро” влаштував облогу воріт захисних редутів “Ворскли”. В одному епізоді господарі були дуже близькими до взяття воріт. Утім воротар “Ворскли” Богуш вміло ліквідував небезпеку. Полтавці відповіли результативно. Бартуловіч буквально “пролетів” повз оборонців лівим флангом і віддав передачу на Турсунова, якого захисники “Дніпра” дивом забули на дальній стійці – він цим подарунком скористався, розстрілявши ворота Бойка з близької відстані – 0:1.
Другий тайм розпочався з тріумфу “Ворскли”. Після чудової атаки м’яч рикошетом від колишнього “ворсклянина” Безуса потрапив до Шиндера. Нападник “Ворскли” не схибив – 0:2.
“Дніпряни” спробували організувати гол у відповідь. Але полтавці не дозволили цього зробити. Господарям вдалося забити лише з офсайда. Гуйє пробив по воротах після стандарту, м’яч зачепив Селезньова, який знаходився в положенні поза грою. Звичайно, судді цей гол не зарахували.
Найнебезпечніший момент господарі створили за десять хвилин до кінця зустрічі. Матеус обвідним ударом з-за меж штрафного майданчика пробив у дальній кут. “Ворсклу” виручила штанга. Отож рахунок залишився незмінним. Фінальний свисток арбітра сповістив про перемогу наших земляків у виїзному матчі.
У звітній зустрічі за “Ворсклу” грали: Богуш, Сімінін, Даллку, Громов, А.Ткачук, Шиндер, Чеснаков (Ковпак, 77), Сапай, Бартуловіч (Скляр, 46), Дитятьєв, Турсунов (Міщенко, 87).
5 грудня у рамках чергового туру “Ворскла” вдома прийматиме луганську “Зорю”.
Результати інших матчів 16-го туру: “Карпати” – “Олімпік” – 4:1, “Зоря” – “Сталь” – 2:1, “Олександрія” – “Металіст” – 2:0, “Волинь” – “Металург” – 9:1, “Говерла” – “Шахтар” – 1:6, “Динамо” – “Чорноморець” – 2:1.

Богдан ЛЕБІДЬ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.