6 грудня – День Збройних сил України

Шановні військовослужбовці, ветерани і новобранці Збройних сил України!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня Збройних сил України!
Лише сильна та боєздатна власна армія може гарантувати державі стабільність, безпеку і гідне місце у міжнародній спільноті.
У нинішній нелегкий для Української держави час завдяки високому професіоналізму, особистій відповідальності, мужності, стійкості та глибокому патріотизму українських солдатів і офіцерів надійно захищаються національні інтереси нашої країни, її територіальна цілісність та суверенітет.
Моя безмежна вдячність кожному захиснику України, який, ризикуючи власним життям, гідно виконує свій військовий і громадянський обов’язок, охороняючи спокій мирних громадян.
Бажаю вам, шановні військовослужбовці, міцності духу та тіла, родинного затишку, щастя, злагоди та добробуту!

Валерій ГОЛОВКО,
голова обласної державної адміністрації.

 

Дорогі воїни, захисники України!
Щиро вітаємо вас із Днем Збройних сил України. Найтепліші слова вдячності висловлюємо ветеранам, чий подвиг у роки Великої Вітчизняної війни завжди буде взірцем самовідданого служіння рідній Батьківщині. Сьогодні воїни Збройних сил України гідно продовжують традиції своїх батьків і дідів, захищаючи державу і народ від агресора.
Бажаємо міцного здоров’я, мирного неба усім співгромадянам, а нинішнім військовослужбовцям – успішно виконувати свій обов’язок перед Українською державою та її народом, зичимо добра і світлих днин вашим родинам.

Іван ЛАНТУХ,
голова обласної організації інвалідів війни,
Збройних сил та учасників бойових дій.

 

Шановні ветерани, воїни, учасники АТО, захисники Вітчизни!
За дорученням ради обласної організації ветеранів щиро і сердечно вітаю вас із Днем Збройних сил України. Зичу вам доброго здоров’я, сімейного щастя, миру, злагоди, добробуту, здійснення задумів у всіх ваших справах на благо незалежної України і квітучої Полтавщини.

Віктор ТЕСЛЯ,
виконуючий обов’язки голови ради
обласної організації ветеранів.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.