Полтавка здобула титул “Міс українська діаспора-2015”

У  Чикаго (США) відбувся конкурс “Міс українська діаспора-2015”. Перемогу в ньому здобула наша землячка Євгенія Борідка. Дівчина родом із села Гоголеве Шишацького району. Нині здобуває бізнес-освіту в одному з університетів штату Нью-Джерсі. У США живе сім років.
Євгенії подобається танцювати, створювати нові образи і костюми, співати та займатися акторською майстерністю. “Я вважаю, що життя потрібно наповнювати цікавими і яскравими моментами, тому намагаюся вести активний спосіб життя, беру участь у різноманітних заходах, а особливо в тих, які пов’язані з Україною. Життєве кредо для мене – іти по життю з посмішкою і ніколи не здаватися”, – розповідає про себе на сайті конкурсу Євгенія Борідка.
Після перемоги дівчина поділилась, що вирішила взяти участь у конкурсі, аби зробити свій внесок у культурно-мистецьке життя української діаспори у США. І надалі вона планує брати активну участь у громадському житті діаспори та займатися благодійністю, зокрема на рідній Полтавщині.
Переможниці подарували квиток на Батьківщину та грошовий приз для здійснення благодійної місії в Україні.
Конкурс “Міс українська діаспора” відбувся у Чикаго вже вп’яте. У ньому беруть участь красуні українського походження, які тимчасово чи постійно проживають поза межами України.

Ілона БОГАЧ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.