Спортивний калейдоскоп

· Баскетбол
Баскетбольний клуб “Кремінь” у третьому турі чемпіонату України в Суперлізі на виїзді грав із баскетбольним клубом “Харків”. Заволодівши ініціативою на майданчику, кременчужани перемогли господарів – 75:93. Зараз із п’ятьма очками “Кремінь” посідає другу сходинку.
· Волейбол
У четвертому турі волейбольної Суперліги лубенська команда “Фаворит” вдома приймала “Барком-Кажани” зі Львова. В обох зустрічах наші земляки поступилися – 1:3 і 0:3.
· Кульова стрільба
У Львові проходив чемпіонат України з кульової стрільби. У турнірі брали участь кращі спортсмени з усіх областей України. Спортсмен із Комсомольська Андрій Сировня став кращим у стрільбі з гвинтівки МГ-9 на відстань 50 м.
· Гандбол
У чоловічій гандбольній Суперлізі України відбувся черговий тур. Полтавська команда “Динамо” вдома приймала лідера чемпіонату – запорізьку команду “ZТR”. Наші земляки поступилися іменитим гостям із рахунком 14:36. У турнірній таблиці, маючи в активі два очки, “Динамо” – на шостій сходинці з восьми команд.
· Тхеквондо
У Вінниці відбувся чемпіонат України з тхеквондо. Вихованці Полтавської федерації тхеквондо із цих змагань додому привезли дев’ять медалей. “Золото” завоювали Євген Щербак, Катерина Ступак і Анастасія Коновал, “срібло” – Дар’я Корлесова, Дар’я Рябцева і Станіслав Єфименко, “бронзу” – Кирило Подолян, Станіслав Швидкий і Ростислав Єфименко.
· Легка атлетика
Лубенчанка Валентина Кузьома завоювала бронзову медаль на чемпіонаті України з кросу, що відбувся у Луцьку. Двокілометрову дистанцію наша землячка подолала за
7 хвилин і 7 секунд.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.