Діти і батьки, намалюйте свої мрії

Товариство з обмеженою відповідальністю «Техніка і технології» проводить 3-й тур конкурсів для дітей: «Намалюй свою мрію», «Реалізуй намальовану мрію», «Посади дерево добра»,        «Я – винахідник».
Конкурси проводяться з метою виховання сумлінного ставлення до праці; активізації пізнавальної діяльності дітей дошкільного та молодшого шкільного віку; розвитку образного мислення; розкриття творчих здібностей і художнього смаку підростаючого покоління; зміцнення родинних зв’язків між старшим та молодшим поколіннями.
Організатори повідомили, що, зокрема, в рамках Всеукраїнської акції «Сільськогосподарська праця – істинні цінності на всі покоління» проводиться заочний конкурс малюнка «Намалюй свою мрію». До участі запрошуються діти дошкільного та молодшого шкільного віку разом із батьками, бабусями та дідусями. Учасник конкурсу може виконати роботу самостійно або обрати іншого помічника. Долучаються також дитячі садки, школи, інші дитячі заклади. Прийом робіт – до 1 грудня 2015 року.
У конкурсі «Я – винахідник» можуть брати участь діти, дорослі, колективи, сім’ї, котрі мають цікаві ідеї, винаходи, пропозиції, удосконалення для того, щоб  зробити працю і життя в селі легшими і приємнішими.
Детально про умови участі у конкурсах можна дізнатися на сайті за посиланням: http://t-i-t.com.ua або за телефоном для Полтавської області (067) 517-85-30. Електронна пошта: office@t-i-t.com.ua.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.