Військові машини від заводської родини

Колектив ПАТ “Тепловозоремонтний завод” відгукнувся на прохання керівництва батальйону патрульної служби спеціального призначення “Полтава” відремонтувати дві військові машини – БТР та БРДМ, які вкрай необхідні нашим бійцям у зоні АТО.
Презентували відновлену техніку працівники заводу на чолі з головою наглядової ради ПАТ “ТРЗ” Оленою Шулікою. “Люди, які пройшли страшні випробування війною, готові знову повернутися на передову. Саме таким добровольцям насамперед треба допомогати. Вони свідомо, ризикуючи життям, захищають нас. Бійців необхідно забезпечити усім належним, особливо військовою технікою. Коли виникло питання про ремонт цих машин, ми одразу пішли назустріч, і це лише перші кроки нашої співпраці”, – зазначила Олена Шуліка.
Командир батальйону “Полтава” Юрій Анучін переконаний, що бойова техніка суттєво допоможе бійцям у зоні АТО. “Завдяки колективу Полтавського тепловозоремонтного заводу БТР і БРДМ відправляються в зону АТО. Будемо сподіватися, що відремонтовані машини врятують не одне життя українських солдатів, і вірю, що за допомогою небайдужих людей ми завершимо війну з перемогою”, – зазначив Юрій Анучін.

Ілона БОГАЧ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.