15 листопада – День працівників сільського господарства

Шановні аграрії Полтавщини!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників сільського господарства!
Щедро наділена родючими чорноземами та працелюбними людьми Полтавщина традиційно була і залишається однією з основних житниць України, займаючи лідируючі позиції у виробництві зерна, цукрових буряків, сої, молока та м’яса.
Невтомна праця трударів землі, їхнє уміле господарювання, мудрість та наполегливість гарантують продовольчу безпеку і незалежність нашій державі, наповнюють полиці магазинів та кошики споживачів високоякісними продуктами вітчизняного виробництва.
Шановні працівники сільського господарства! Нехай завжди колосяться добрими врожаями ваші ниви, нехай втілюються у життя найсміливіші плани, задуми та сподівання!
Бажаємо вам міцного здоров’я, родинного затишку, миру, добробуту та благополуччя!

Валерій ГОЛОВКО,
голова обласної
державної адміністрації;
Петро ВОРОНА,
голова
обласної ради.

Шановні колеги!
Щиро вітаю вас з нагоди свята – Дня працівників сільського господарства!
Основою України завжди був міцний господар. Саме він творив Українську державу. Він давав економічну підтримку розвитку культури, мистецтва, науки, традицій. Без нього не було б України.
Немає сумнівів, що і сьогодні ваша робота залишається найважливішою, оскільки саме від вашої праці залежить, що буде на столі у кожного українця. Ви є тими, хто щодня займається господарством, соціальними питаннями, інфраструктурою, вирішує конкретні проблеми людей.
Сьогодні саме сільське господарство, переробна та харчова промисловість є тією основою, котра дозволить постати економічно сильній Україні, зробить її громадян заможними. Я щиро вірю, що усім нам вдасться скористатися цим шансом і відродити Україну вже у найближчі роки.
Аграрна партія України головною метою поставила єдність усіх, хто розуміє перспективу України, для кого важливими є повага до духовності й традицій, хто хоче, щоб країною керували справжні, міцні українські господарі. Саме таку державу будуємо разом з вами і завдяки вашій підтримці.
Користуючись нагодою, від імені всіх аграріїв висловлюю вам щиру повагу і зичу  сил та здоров’я для вашої важкої, проте так потрібної Україні праці!

Віталій СКОЦИК,
голова Аграрної партії України.                                    

Шановні колеги, друзі,
дорогі земляки!
Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем працівників сільського господарства. Це вінець напруженого року, сповненого нелегкою повсякденною працею, думками про день сьогоднішній та день прийдешній, бо з маленького хлібного зернятка починаються міць і сила нашої держави. Доля довірила нам працювати на землі – основному багатстві України. Наше покликання – обробляти і плекати головну годувальницю, працювати на благо держави. Це важка і відповідальна справа, особливо у нинішні складні часи.
Про тих, хто вирощує хліб, трудиться на фермах, є гарний вислів: “Ходити по землі легко, а працювати на ній під силу не кожному”. І це справді так. Переконаний, що завдяки самовідданому ставленню до своєї справи, наполегливості у досягненні поставлених цілей і щоденній невтомній праці ми піднімемо українське село і сільське господарство на новий рівень.
Тож прийміть, шановні колеги, слова заслуженої подяки і шани та найщиріші побажання міцного здоров’я вам і вашим родинам, щастя, добра, наснаги, нових професійних здобутків. Нехай усі дні вашого життя завжди будуть ясними, ниви – рясними, а дощі – вчасними. Зі святом!

Віктор Скочко,
генеральний директор ТОВ “Агрофірма
ім. Довженка”, голова Полтавської обласної організації Аграрної партії України, депутат обласної ради, заслужений працівник
сільського господарства України.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.