Шановні працівники і пайовики ТОВ “ІПК “Полтавазернопродукт”, пенсіонери і всі трудівники села!

Щиро і сердечно вітаємо вас з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!
Наш край завжди славився своїми хліборобами, бо родюча земля і працьовиті люди – це і є найбільше багатство. Ми з вами господарюємо на землі й знаємо справжню ціну хліба, який кожна родина щодня бачить на своєму столі. Завдяки вашій невтомній і високоорганізованій праці досягнення наших господарств цього року вселяють надію і закладають міцне підґрунтя під сільськогосподарський сезон наступного року.
У переддень свята, яке щороку стає підсумком нашої спільної роботи, висловлюємо щиру подяку трудівникам нашої великої аграрної родини за довіру, за наполегливу і сумлінну працю, за добросовісне ставлення до своїх обов’язків, за вагомий вклад у спільний результат.
Бажаємо вам та вашим родинам миру, злагоди, сімейного достатку і благополуччя. Будьте завжди здоровими, щасливими, життєрадісними та впевненими у завтрашньому дні. Хай обходять вас стороною незгоди. Нехай спільна хліборобська нива завжди радує нас гарними врожаями, а свята праця аграріїв приносить високі здобутки та трудові перемоги!

З повагою
Віктор Іванчик, генеральний директор агропромхолдингу “Астарта-Київ”;
Юрій Мацак, генеральний директор
ТОВ “ІПК “Полтавазернопродукт”.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.