Фортуна посміхається сильнішим

Донецькому “Шахтарю” нарешті вдалося перервати чорну смугу з трьох поразок у груповому етапі розіграшу Ліги чемпіонів. Після невдачі у матчі зі шведським “Мальме” у третьому турі “гірники” зробили певні висновки й у домашньому поєдинку-відповіді продемонстрували супернику всі свої сильні сторони, впевнено здолавши його з рахунком 4:0. Фортуна посміхнулася Гладкому, Срні, Едуардо і Тейшейрі.
Отож “Шахтар” здобув дуже важливу перемогу, яка дозволяє команді поборотися за третю сходинку в групі А.
***
Київське “Динамо” поступилося у Лондоні “Челсі”. Ця поразка стала 11-ою для динамівців на полях Англії. Хоча здавалося, що саме у протистоянні з нинішнім “Челсі” “біло-сині” можуть поліпшити невтішну для себе статистику.
У першій половині зустрічі захисні редути киян діяли надійно й не дали суперникам можливості вразити ворота. Однак примудрилися забити самі собі. Драгович зрізав у власні ворота простріл Вілліана – екс-футболіста донецького “Шахтаря”. У другому таймі “динамівці” заволоділи ініціативою на полі. Гол назрівав. І його забив Драгович, реабілітувавшись перед партнерами за автогол. Та втримати нічию киянам не судилося. Вілліан вивів господарів уперед – 2:1.
Після цієї поразки “Челсі” випередило “Динамо” у турнірній таблиці, ускладнивши шанси виходу підопічних Сергія Реброва в наступний раунд змагань.

Богдан ЛЕБІДЬ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.