Трудові традиції, оновлення технологій та асортименту

Колектив ПАТ “Полтавамаш” зібрався в актовому залі підприємства на урочистості з нагоди професійного свята – Дня машинобудівника. Із вітальним словом до колег звернувся тимчасово виконуючий обов’язки голови правління ПАТ Віктор Коломієць.
– Відзначаємо професійне свято стабільними показниками і злагодженою роботою. Незважаючи на непросту політичну й економічну ситуацію в державі, підприємство намагається не зменшувати обсяги виробництва, розширює його асортимент, оновлює технологічну базу й обладнання, а працівники зберігають і примножують славні трудові традиції. Основне наше завдання нині – підвищення якості й покращення дизайну продукції, забезпечення її конкурентоспроможності, активізація розробки нових видів машин, скорочення терміну випуску дослідних зразків і впровадження їх у виробництво, розширення номенклатури й обсягу виробництва енергозапчастин, виконання замовлень для служб міста й області та потреб населення, проведення гнучкої цінової політики, направленої на вихід на нові ринки збуту. “Полтавамаш” впевнено крокує у майбутнє, а колектив докладає необхідних зусиль для вирішення питань подальшого розвитку. Із глибокою шаною й повагою висловлюю вдячність за зусилля, яких докладає кожен із вас для розвитку спільної справи, за терпіння й наполегливість у роботі, – наголосив Віктор Коломієць.
За сумлінну працю, наполегливість у підвищенні якості продукції, високий професіоналізм і невтомний труд та з нагоди професійного свята групу співробітників підприємства занесли на дошку пошани й преміювали. За визначні успіхи й плідну ефективну роботу працівникам заводу оголосили подяки, нагородили почесними грамотами обласної ради, Київської районної у місті Полтаві ради, ПАТ “Полтавамаш” й відзначили преміями.
Святковий концерт подарували машинобудівникам артисти Полтавської обласної філармонії.

Анна ВАСЕЦЬКА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.