Турнір пам’яті Михайла Гелети

На полтавському стадіоні “Динамо” відбувся турнір пам’яті поліграфіста, начальника газетного виробництва ТОВ “АСМІ”, палкого футбольного уболівальника і майстерного гравця Михайла Гелети, який півроку тому пішов у вічність.
Участь у міні-футбольних матчах взяли чотири любительські команди. До речі, у двох із них – “Олімпік” і “Поліграф-престиж” – свого часу грав і Михайло Ярославович. Мабуть, не випадково ці команди зустрілися й у фінальному поєдинку. За десять хвилин до закінчення гри рахунок був 1:3 на користь “Поліграфа-престижу”, але останні хвилини змінили все: у підсумку – нічия.
На знак пам’яті команда “Олімпік” під керівництвом сина покійного – Андрія Гелети – грала у футболках із портретом і написом прізвища Михайла Ярославовича. Хтось із присутніх висловив думку, що наступного разу на футбольне поле вже вийде команда із новою назвою – “Гелета”.
Окрім “Поліграфа-престижу” й “Олімпіка”, честь яких відстоював у товариських матчах Михайло Гелета, він свого часу допоміг створити любительську футбольну команду “Журналіст”, у такий спосіб пропагуючи здоровий спосіб життя.

Софія БОНДАР
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.