“Сталь” – “Ворскла” – 1:2

У  черговому турі чемпіонату України з футболу в Лізі Парі Матч “Ворскла” грала у Дніпропетровську із дніпродзержинською “Сталлю”. З перших хвилин цієї зустрічі наші земляки заволоділи ініціативою на полі. На 7-й хвилині Шиндер пройшов по флангу до штрафного майданчика господарів, відтіснив захисника, але на його простріл уздовж воріт ніхто із колег по команді не відгукнувся. “Ворскляни” продовжували шукати підходи до воріт Паньківа. Ще один гольовий момент знову створив Шиндер. Але, обігравши кількох опонентів, не став бити з гострого кута, а дещо незручно віддав на Ковпака – удар вище воріт. Номінальні господарі відповіли атакою після неузгоджених дій в обороні “біло-зелених”. Ткаченко виправив огріхи партнерів. На якийсь час у грі настало затишшя. Потім “Ворскла” не змогла скористатися  розгубленістю захисту команди Володимира Мазяра, а Каленчук ударом з далекої відстані поцілив у перекладину воріт Ткаченка.
Активність обох команд на старті другого тайму свідчила, що в перерві обидва тренери провели серйозні розмови зі своїми підлеглими. Перший гол у грі на 61-й хвилині забив Чеснаков після виконання Бартуловічем кутового. Далі низка атак обох команд, а потім удар Турсунова – вище воріт. Втім через десять хвилин “Ворскла” знову забиває. Бартуловіч пройшов від центру поля, віддав пас на Громова, з ударом якого воротар упорався, та на добиванні Бартуловіч шансів Паньківу не залишив – 0:2. На 85-й хвилині “Сталь” скоротила відставання в рахунку. Точним ударом у дальній нижній кут відзначився Бабенко – 1:2. Невдовзі пролунав фінальний свисток арбітра, який сповістив про другу перемогу наших земляків у нинішньому чемпіонаті.
У звітній зустрічі кольори “Ворскли” захищали: Ткаченко, Сімінін, Даллку, Дітятьєв, Чеснаков, Громов, Ткачук, Пердута, Турсунов (Сапай, 85), Шиндер (Бараннік, 90), Ковпак (Бартуловіч, 46).
Результати інших матчів 7-го туру: “Металіст” – “Шахтар” – 0:5; “Олімпік” – “Говерла” – 0:1; “Динамо” – “Олександрія” – 3:0; “Металург” – “Дніпро” – 1:4; “Чорноморець” – “Волинь” – 1:2; “Карпати” – “Зоря” – 1:1.

Степан КРАВЧЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.