Браїлківського стрілка затримано

Із початку року в регіоні зареєстровано понад 15 тисяч кримінальних правопорушень. Про це йшлося під час прес-конференції начальника УМВС України в Полтавській області Олега Беха. Більше половини злочинів – понад вісім тисяч – крадіжки. Друге місце за кількістю вчинених правопорушень займають шахрайства – телефонні, з картрахунками, з використанням інтернет-ресурсів тощо. Їх зареєстровано понад 1400. Чимало випадків незаконного заволодіння автотранспортом. Проте, за інформацією УМВС області, порівняно з минулим, 2014-м, роком число розкритих злочинів збільшилось на 17 відсотків, а тяжких і особливо тяжких – на 23 відсотки.
Про останні резонансні справи і діяльність очолюваного відомства за минулий місяць Олег Бех поінформував: “27–28 серпня затримали групу із шести осіб 23–29 років, які викрадали автотранспортні засоби в Полтаві й здійснювали крадіжки із машин. Порушники скоїли й чимало грабежів: зривали ланцюжки, відбирали мобільні телефони, годинники, гаманці, банківські картки. Також затримали чоловіка, який у Полтаві скоював крадіжки із квартир. Його спіймали із сумкою з речовими доказами – відмичками, молотками. Він раніше судимий. Припускаємо, що “працював” не сам.
Посилюємо роботу по боротьбі з браконьєрством, незаконним обігом наркотичних речовин. Чи не щотижня у кількох районах виявляємо посіви нарковмісних рослин, а також ділків, які займаються відповідним незаконним промислом. Не менш вагома проблема – гральний бізнес. Отримуємо чимало звернень, що син чи батько програє гроші через захоплення азартними іграми. Проводимо комплекс необхідних заходів для виявлення ігрових залів, які зазвичай працюють підпільно, з постійними клієнтами, за попереднім телефонним викликом чи SMS-замовленням”.
Як розповів Олег Бех, браїлківського стрілка затримали, із ним проведена відповідна робота: “Наскільки мені відомо, двоє потерпілих відмовилися від будь-яких заяв стосовно нього. За висновком лікарів, він перебуває у не зовсім здоровому психічному стані. Крапка у справі ще не поставлена”.

Анна ВАСЕЦЬКА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.