Спільна робота – військовим підмога

Щодня із завмиранням серця ми чекаємо новин із буремного Сходу. Сумні повідомлення про загиблих наших воїнів і мирних людей, про тяжкопоранених молодих людей, про зруйновані міста і села, постійна тривога про своїх рідних, друзів – наших захисників… Усе це неабияк згуртувало українців, вселило переконання, що кожен має внести хоч невелику часточку в спільну перемогу.
Днями відремонтований “КамАЗ” АТМЗ 5,5 – 4310 вирушив у зону АТО з села Абазівки Полтавського району. Сільгосппідприємство “Дукла” отримало на ремонт цей бензовоз із однієї із військових частин Лубен. Автомобіль більше 20 років перебував на зберіганні, тож довелося докласти чимало зусиль, щоб довести його до ладу. За кошти сільгосппідприємства було придбано необхідні деталі, а завдяки спеціалістам “Дукли” ремонт вдалося завершити в максимально стислий термін – за тиждень. Бензовоз буквально “повернули до життя” – капітально відремонтували й пофарбували. Спеціалісти автопарку до пізнього вечора, без вихідних, готували “КамАЗ” до відправлення на Схід.
І до цього сільгосппідприємство неодноразово надавало допомогу з ремонту військової техніки, зокрема ремонтували двигун до БТР для потреб 92-ї окремої механізованої бригади, ще раніше в одну з військових частин було передано автомобіль “КамАЗ-55102”. Технічну допомогу від “Дукли” отримували й Національна гвардія та батальйон імені Кульчицького. Підприємство веде й активну волонтерську діяльність – разом із працівниками місцевої школи, дитсадочка, небайдужими мешканцями села, трудівниками агроформування  надавали допомогу продуктами харчування. А до Дня села “Дукла” приготувала цінні подарунки для всіх земляків, які повернулися із зони бойових дій.
Кілька працівників господарства виконують почесний обов’язок, захищаючи мир на рідній землі, двоє вже повернулися додому: демобілізованим було надано матеріальну допомогу. Загалом, зазначає директор агропідприємства Олександр Пономарьов, у “Дуклі” завжди готові допомогти тим, хто повернувся із зони бойових дій, надавши їм першочергово робочі місця.

Світлана КУДРЯ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.