Новини “автокрАзу”

Комунальна техніка для Одеси
ПАТ “АвтоКрАЗ” виконав для Одеси чергове замовлення – відвантажив універсальний шляховий автомобіль КрАЗ-6511Н4, виготовлений у партнерстві з українським виробником спеціальної техніки – компанією “Спецбудмаш” (м. Бровари Київської області). Комбінований КрАЗ укомплектований змінним муло- та снігозбиральним обладнанням, піскорозкидачем та щіткою. Базою для установки обладнання є шасі КрАЗ-6511, яке оснащене двигуном Weichai WP12/400E40 потужністю 400 кінських сил і має комфортабельну кабіну. Спецмашина може використовуватися комунальниками цілорічно, адже обладнання легко замінюється.
КрАЗ планомірно розширює лінійку комунальної і дорожньої техніки, таким чином посилюючи присутність у цьому сегменті внутрішнього ринку. Нині різноманітна комунально-шляхова техніка КрАЗу успішно працює в Києві, Полтаві, Кременчуці, Вінниці та інших містах України. Серед переваг комунальної техніки КрАЗу нового перспективного покоління фахівці відзначають її маневреність і високу економічну ефективність.
“КрАЗ” і “Тітал” створили новий спецавтомобіль
ПАТ “АвтоКрАЗ” у співдружності з компанією “Тітал” – українським розробником і виробником пожежних, аварійно-рятувальних автомобілів та обладнання – створив новий спецавтомобіль – мобільну насосну установку КрАЗ-63221 (МНУ-320). Цей спецавтомобіль призначений для підтримки реакторних установок у безпечному стані при аварії з довгостроковим повним знеструмленням АЕС. Замовник – Національна атомна енергогенеруюча компанія “Енергоатом” – уклав договір на поставку відразу кількох таких спецмашин. Кінцевий споживач – Південноукраїнська АЕС (Миколаївська обл.).
Базою МНУ-320 стало шасі підвищеної прохідності КрАЗ-63221 колісної формули 6х6, обладнане капотом інтегрального типу. Цей всюдихід вантажопідйомністю 21 тонна – одна з найбільш популярних моделей у машинобудівних підприємств України і країн СНД. Надзвичайна міцність шасі КрАЗ-63221 робить його ідеальною й універсальною основою для кріплення будь-якого типу обладнання, а надбудова – захисний контейнер, встановлений на автомобіль, –  дозволяє мобільній насосній установці залишатися працездатною при сейсмічній дії 8 балів за шкалою Ріхтера і температурі навколишнього середовища від -40°С до +50°С.
Зростають темпи виробництва і продажів
У першому півріччі 2015 року ПАТ “АвтоКрАЗ” на 20,5 відсотка збільшив обсяги виробництва продукції у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. За шість місяців на головному конвеєрі Кременчуцького автозаводу зібрано 577 автомобілів.  32 відсотки продукції вироблено на експорт, 68 відсотків – для потреб внутрішнього ринку. (Для порівняння:  у першому півріччі минулого року  на підприємстві експорт склав 96 відсотків). У цілому в звітному періоді  продажі збільшилися на 22,7 відсотка.
Крім основної продукції – вантажних автомобілів, – у першому півріччі підприємство виготовило і відвантажило замовникам напівпричепи та причепи. Важливо зазначити, що протягом січня–липня минулого року така продукція не вироблялася.
У червні завод також мав позитивну динаміку. Темп росту виробництва товарної продукції до травня склав 126,2 відсотка. У червні підприємством виготовлено 125 автомобілів, що на третину більше, ніж у травні поточного року, і на 22,5 відсотка – результату червня минулого року.

Прес-служба ПАТ “АвтоКрАЗ”.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.