“Молимося всі разом за найшвидше одужання Настусі”

Єдина пасажирка червоного “Ніссану”, 11-річна дівчинка, якій вдалося вижити після трагічної аварії 26 липня ц.р. за участю автомобіля голови Конституційного Суду України, перебуває у стабільно тяжкому стані. Анастасія з переломами обох стегон та закритою черепно-мозковою травмою знаходиться в міській дитячій клінічній лікарні Полтави. Голова облдержадміністрації Валерій Головко висловив співчуття родинам загиблих та пообіцяв піклуватися про здоров’я дівчинки. Усі матеріальні витрати на лікування постраждалої він узяв на себе, про що повідомив на сторінці Facebоok.
– Висловлюю щире співчуття рідним та близьким родини полтавців, які загинули в жахливій ДТП на трасі Київ–Харків біля села Циганське. Тримайтеся і будьте сильними заради маленької дівчинки, яка зараз у реанімації мужньо бореться за своє життя… Упевнений, що лікарі зроблять усе можливе і навіть неможливе, щоб врятувати дитину. Хочу, щоб бабусі не турбувалися про фінансовий бік лікування, – його беру на себе. І молимося всі разом за найшвидше одужання Настусі.
У вівторок, 28 липня, дівчинку оглянули й прооперували викликані до Полтави столичні фахівці. За словами лікарів, нині стан постраждалої стабільний.

Ольга ЩЕГЛОВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.