Поїздка виявилася фатальною

Жахлива автоаварія трапилася днями у Полтаві на вулиці Половка. Опівночі 40-річний водій автомобіля “Опель Омега”, мешканець Полтави, виїхав за межі проїжджої частини та врізався у дерево, повідомляють у ВЗГ УМВС України в Полтавській області. Унаслідок ДТП двоє пасажирів автомобіля, полтавці 33-х та 32-х років, загинули на місці події. Водія легковика та ще одного 29-річного пасажира госпіталізовано до 1-ї міської клінічної лікарні Полтави з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості.
Водночас із неофіційних джерел та розповідей очевидців вдалося дізнатися, що водій автомобіля працював на одну із служб таксі обласного центру. За однією із версій, ДТП могла статися через те, що автомобіль одним колесом нібито потрапив у вибоїну на дорозі, після чого водій втратив контроль над кермуванням автівкою. Удар об дерево був настільки сильним, що легковик практично переламався на дві частини. Двоє загиблих пасажирів були подружжям. Сиротами залишилися двоє малолітніх дітей.
У ВЗГ УМВС області повідомляють, що факт внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб). Санкція статті передбачає ув’язнення до десяти років з позбавленням права кермувати транспортними засобами строком до трьох років.

Ілона БОГАЧ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.