Загинув на бойовому посту

Капітан 131-ї розвідувальної бригади, 50-річний кременчужанин Ігор Єлісєєв загинув у селищі Володарське Донецької області під час виконання військового обов’язку… Він був мобілізований у січні 2015 року. Свого часу закінчив військове училище, проходив службу в Прибалтійському і Прикарпатському військових округах. Після прийняття військової присяги на вірність Україні служив у Тернопільській області, де зустрів свою майбутню дружину. Разом виховали сина Сергія, дочекалися двох онуків.
Після виходу чоловіка на пенсію родина Єлісєєвих оселилася в Кременчуці. Колишній капітан працевлаштувався на Крюківський вагонобудівний завод, де більше 13 років працював штампувальником у пресувальному цеху. Колеги розповідають, що він був розсудливим, доброзичливим, справжнім майстром своєї справи. А ще – дуже відповідальним і дисциплінованим.
Тіло загиблого до Кременчука супроводжував заступник командира батальйону капітан Геннадій Курасов. Від особового складу військової частини він висловив рідним щирі співчуття й глибокий жаль від того, що сталося. “Мені дуже боляче усвідомлювати, що Ігор загинув, – наголосив він. – Ми зазнали дуже важкої втрати, адже капітан Єлісєєв для багатьох був прикладом офіцера Української армії”.
Прощалися з Героєм у міському Палаці культури, у Свято-Миколаївському соборі відбулася панахида. В останню дорогу до Свіштовського кладовища разом із рідними та близькими загиблого супроводжувала автоколона кременчужан.

Антон ПИСАРЧУК
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.