“Газети – дзеркало нашого життя”

Так говорили, спілкуючись із представниками ЗМІ, відвідувачі Дня передплатника – акції, яку традиційно проводить Полтавський поштамт обласної дирекції УД ППЗ “Укрпошта”. “На акцію ми запросили представників 12-ти газет і журналів, – розповіла начальник поштамту Ніна Коломієць.
Газетярі безкоштовно роздавали презентаційні примірники видань, сувенірну продукцію, інформували про періодичність виходу, вартість передплати, розпитували про читацькі смаки, побажання, проблеми.
Полтавець Михайло Портяник багато років віддав роботі в об’єднанні “Полтавахліб”, йому близькі теми виробництва, зокрема харчової промисловості.
– “Зорю Полтавщини” моя сім’я передплачувала з 1968 року,  а зараз переважно купую газету, оскільки, буває, невчасно доставляють і крадуть з поштових скриньок. Тематика “Зорі…” мені цікава, але хочеться, щоб більше було розповідей про людей праці, – поділився враженнями ветеран.
Валентина Доценко, яка живе в Котельві, а зараз  за ряду обставин – у Полтаві, передплатила під час акції “Зорю Полтавщини” на друге півріччя. Говорить, що батьки і свекри багато років передплачують і цінують часопис. А полтавка Світлана Бобаль, вихователька дитсадка, передплатила нашу газету для мами, пенсіонерки, колишнього бухгалтера сільгосппідприємства Галини Тимченко з Глобинського району.
Були й критичні зауваження, пропозиції, які зоряни обов’язково врахують у подальшій роботі.
Під час Дня передплатника поштовики влаштували збір коштів для потреб Полтавської школи-інтернату № 2. Учасниками акції “Збери кошик для дітей-сиріт” стали чимало полтавців і гостей міста.

Ганна ЯЛОВЕГІНА
Анна ЧАПАЛА (фото)
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.