Народний депутат України Олег Кулініч очолив партію “Відродження” на Полтавщині

5  червня 2015 року в Києві відбувся з’їзд опозиційної партії “Відродження”, де було обговорено участь у майбутніх місцевих виборах.
Під час з’їзду було обрано нове керівництво партії і затверджено першочергові кроки роботи політичної сили. Головою партії обрали народного депутата України Віктора Бондаря. В політраду увійшли депутати однойменної групи “Відродження”. Народний депутат України з Полтавщини Олег Кулініч (147-й виборчий округ) обраний головою Полтавської обласної парторганізації політичної партії “Відродження”.
Як зазначається у повідомленні політсили, до оновленої партії “Відродження” увійшли патріотично налаштовані українці  з чітким і зваженим розумінням того, куди сьогодні має рухатися країна.
“Серед першочергових завдань партії – прагматична і професійна робота як в парламенті, так і з місцевими громадами заради відродження України. А саме – реалізація ефективних, а не популістських ідей влади задля відновлення реального сектора економіки, проведення справжньої децентралізації, повернення і покращення соціальних гарантій для громадян”, – підкреслюється у тексті повідомлення.
Також у політсилі повідомили, що партія “Відродження” представляє інтереси українців у Верховній Раді України в складі однойменної депутатської групи і надалі продовжить свою роботу.
Представники партії в регіонах планують взяти участь у найближчих виборах до місцевих органів влади, щоб мати можливість захистити права громадян у кожному селі, селищі, місті.

Олег КОРЖ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.