Грант на розвиток молодіжного руху

Члени національної скаутської організації України “Пласт” села Ковалівка Полтавського району виграли міні-грант за програмою Британської ради “Активні громадяни”. Проект реалізовують у Ковалівській сільській раді. А мета його полягає у сприянні соціальним змінам і забезпеченні сталого розвитку молодіжного середовища. Про це розповів керівник осередку “Пласт” у Ковалівці Михайло Лівицький. “Наш проект із п’яти поданих в Україні єдиний виграв міні-грант”, – наголосив він.
Керівник обласної організації “Пласту” Євген Янкевич зазначив, що в Україні проект розрахований на розвиток у молодіжному середовищі навичок, які б сприяли міжкультурному діалогу та вирішенню конфліктів у масштабі всієї держави, насамперед на Сході України.
“Активні громадяни” – це програма Британської ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку. Проект стартував у 2009 році та реалізується більш ніж у 40 країнах Близького Сходу, Північної Африки, Європи, Південної та Східної Азії. Фінансується проект у партнерстві з широким колом організацій на різних рівнях.

Ілона БОГАЧ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.