Прощавай, пора шкільних уроків!

Проспівав своє радісне соло останній дзвоник у школах нашої області, й дітвора весело помандрувала в захоплюючу подорож на острів Літніх Канікул. Найказковіший в цілому світі: вічно сонячний і населений сотнями щасливих пригод. Приємних знайомств, цікавих ігор, розважливих і щиросердних вчинків побажали своїм невгамовним вихованцям учителі, наказавши кожному за три теплих місяці підрости та набратися нових сил.
Але найбільше уваги на Святі останнього дзвоника, як завжди, було прикуто до випускників. Їх на Полтавщині цьогоріч понад 8 тисяч. У кожного – своя заповітна мрія і дай Боже, щоб щаслива доля. Для них починається доросле життя, в якому тисячі разів доведеться згадати мудрі уроки своїх шкільних вчителів. Їхню святу науку вірності Україні, милосердя до людей і чесності до самих себе.
Минулими вихідними, 30 та 31 травня, відкружляв для вчорашніх учнів і випускний бал. На першій світанковій зорі розлетілася зміцніла за довгі одинадцять років у шкільному “гнізді” юнь хто куди. Але поки й віку чекатимуть тут на її гостини тисячі найтепліших спогадів про дитинство і юність.

Вікторія КОРНЄВА
Анна ЧАПАЛА (фото)
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.