“Ворскла” – “Олімпік” – 3:1

У  23-му турі полтавська “Ворскла” вдома приймала донецький “Олімпік”. До звітного протистояння нашим землякам ще жодного разу не вдавалося переграти донеччан.
Господарі розпочали матч традиційно для себе в останніх поєдинках: впевнено і розсудливо. Поступово полтавці перевели гру на половину поля гостей. Але на 11-й хвилині після грубої помилки Скляра, який “подарував” м’яч супернику, “олімпійці” відкрили рахунок – 0:1. У наступній атаці “біло-зелених” захисник “Олімпіка” порушив правила у своєму карному майданчику. Пенальті реалізував Ковпак – 1:1. Через п’ять хвилин після стрімкої атаки Ковпак влучив у стійку воріт Литовки. На
25-й хвилині “виправився” Скляр. Олександр узяв ініціативу і відповідальність на себе. Після його удару з далекої відстані м’яч влучив прямісінько у кут воріт суперника – 2:1. Ще через п’ять хвилин вже помиляються оборонці “Олімпіка”, і Шиндер робить рахунок 3:1. На 34-й хвилині “смугастий” ще раз затріпотів у сітці воріт гостей, але цього разу Шиндер відзначився з положення “поза грою”.
У другому таймі “ворскляни” дещо збавили оберти. Яскравих моментів на футбольному полі поменшало. Донецькі футболісти намагалися відігратися, проте полтавці зробити це їм не дозволили, і вперше в історії протистоянь з “Олімпіком” виграла “Ворскла”.
У звітній грі за наших земляків грали: Богуш, Скляр, Є.Ткачук, Даллку, Сапай, Чеснаков, А.Ткачук, Турсунов,  Громов, Ковпак, Янузі.
Результати інших матчів 23-го туру: “Говерла” – “Шахтар” – 3:7, “Металург” З – “Іллічівець” – 2:0, “Карпати” – “Чорноморець” – 2:0, “Металург” Д – “Динамо” – 0:6, “Дніпро” – “Зоря” – 0:2, “Металіст” – “Волинь” – 3:3.
Наступний матч наші футболісти  зіграють у суботу, 16 травня, на виїзді з маріупольським “Іллічівцем”.

Григорій ГЕРАЩЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.