“Зоря Полтавщини” запрошує до читацького кола

Травень розпочався традиційними вихідними, але й перший після них робочий день був наповнений для багатьох полтавців неодмінними ознаками свята – цікавими знайомствами, приємними подарунками, піднесеним настроєм. За всім цим вони прийшли до головпоштамту Полтави, біля якого поштовики та журналісти всеукраїнських і регіональних видань розмістили столики з періодикою й запрошували шанувальників преси до змістовного діалогу. Хто ж, як не читач, є найкваліфікованішим і найдосвідченішим критиком журналістської праці?
Головна подія Дня передплатника – урочисте поповнення читацької родини. Отож друзів “Зорі Полтавщини” знову прибуло. Першим передплату на улюблене видання оформив сімдесятидев’ятирічний полтавець Володимир Іванович Глущенко. Доля привела його до надворсклянського міста 15 років тому. Відтоді чоловік став постійним читачем головного часопису краю. Для нього, колишнього військового льотчика, це своєрідна дисципліна, за якою мусить бути в курсі всіх подій і новин. Разом із Володимиром Івановичем “Зорю Полтавщини” залюбки читає і його дружина, Валентина Гаврилівна. У виданні завжди достатньо публікацій на різні смаки: від політики – до кулінарії, від аналітики – до гумору. Незмінною прихильністю традиційно користуються зорянські додатки “Сійся, родися!..”, “Доброго вам здоров’я”, “Сім’я”, “Порадниця”, “Ситуація”, “Зустріч”.
На пам’ять про цікаве спілкування Володимир Глущенко отримав від “Зорі…” сувеніри з логотипом улюбленого видання, а також сатирично-гумористичний додаток “Зорі Полтавщини” “Сорочинський ярмарок”. Приємно, що дві височенні стопки “Сорочинського ярмарку” люди розмели майже миттєво: якими б важкими не були наші часи, а відмовлятися від посмішок і жартів українці, дякувати Богу, не збираються. Швидко розтанули в святковому велелюдді й номери газети з публікаціями, присвяченими нашим землякам – бійцям АТО, справам у сільському господарстві, на промислових підприємствах області, в школах, лікарнях та власне й просто в душах і настроях наших знаменитих і звичайних співвітчизників…
Три роки “Зорю Полтавщини” із задоволенням читають у родині Ірини Володимирівни Клєстової, старшого інспектора відділу з кадрів Полтавської дирекції УДППЗ “Укрпошта”. У День передплатника жінка мала купу приємних хвилювань ще й тому, що представляти полтавських поштовиків у символічному фірмовому кашкеті доручили її чотирнадцятирічному сину Олександру. Мама сподівається, що в майбутньому хлопець пов’яже своє життя з “Укрпоштою”, і таким чином буде засновано їхню сімейну поштову династію. Колективу “Зорі Полтавщини” Ірина Клєстова передала побажання від своєї мами – більше друкувати для пенсіонерів роз’яснень про пільги.
Начальник поштамту Полтавської дирекції УДППЗ “Укрпошта” Ніна Коломієць повідомила, що з 7 квітня, відколи розпочалася передплатна кампанія періодичних видань на друге півріччя поточного року, полтавці вже передплатили понад 20 тисяч примірників газет та журналів. Особливість нинішньої кампанії – незвично ранній старт, тож пожвавився процес ближче до кінця минулого місяця й наразі активно продовжується. За словами Ніни Коломієць, Дні передплатника – найкраща нагода як для спілкування поштовиків зі своїми постійними клієнтами, так і для заохочення нових, які приходять більше дізнатися про зміст певних видань та поспілкуватися з їхніми творцями. Ефективність таких заходів доведена досвідом. Є приклади, коли окремі полтавці, “проекзаменувавши” під час святкового дійства поштовиків та журналістів, передплачують навіть понад десяток видань.
Зоряни щиро дякують усім, хто й надалі, попри вимушене “затягування пасків”, залишається у нашому великому, дружному й щирому читацькому колі, а також запрошують приєднуватися до нього “новачків” усіх поколінь, професій і захоплень. Оперативність і достовірність інформації на шпальтах “Зорі…” гарантовано.

Ірина Клєстова з сином Олександром.

Вікторія КОРНЄВА
Анна ЧАПАЛА (фото)
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.