Шановні учасники бойових дій, партизани, ветерани Великої Вітчизняної війни, дорогі співвітчизники!

Рада Полтавської обласної організації ветеранів щиро і сердечно вітає вас і ваші сім’ї з нагоди знаменної дати – 70-річчя Перемоги у жорстокій і кровопролитній війні 1941–1945 років.
У цей пам’ятний історичний день громадськість вшановує тих, хто, не шкодуючи власного життя, захищав рідну землю і поліг у бою як герой. Висловлюємо вдячність і усім тим, хто хоробро воював на фронтах війни, хто, не покладаючи сил, працював у тилу ворога, хто брав активну участь у відбудові народного господарства.
За післявоєнні роки прийшли нові покоління, які взяли на себе турботу про нашу Батьківщину, про її процвітання і її захист, проявляючи шанобливе ставлення до пам’яті про Перемогу та золоте покоління переможців. Зараз у складний для України час ветерани надають свою посильну матеріальну допомогу жителям східних областей, опікуються біженцями. Земний уклін ветеранам за все, що зроблено ними для країни і народу!
Зичимо всім, шановні співвітчизники, доброго здоров’я, щастя і оптимізму, благополуччя, тепла і затишку у ваших оселях, миру і спокою, активного довголіття, всіляких гараздів під мирним небом України.

Олексій МЕЛЬНИК,
голова ради обласної організації ветеранів.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.