“Ворскла” – “Волинь” – 2:0

Полтавська “Ворскла” у рамках матчів 21-го туру на своєму полі зіграла із луцькою “Волинню”. Зустрічалися колективи, які у цьому сезоні претендують на виступи в турнірах Ліги Європи. На 16-й хвилині полтавці відкрили рахунок. Шиндер на лівому фланзі обіграв захисника і гостро прострілив у карний майданчик, де Турсунов майстерно пробив повз воротаря – 1:0. Одразу після цього Ткачук ударом головою ледь не збільшив перевагу. Міг забивати і Ковпак, але знову виручив воротар гостей. На  25-й хвилині м’яч вдруге опинився у сітці воріт підопічних Кварцяного. На лівому фланзі знову пройшла комбінаційна атака Громова і Турсунова. Санжар віддає націлену передачу вздовж лінії воріт. Цього разу в потрібному місці опинився правий захисник Сапай – 2:0. Після перерви господарі не грали на утримання переможного рахунку і мали ще кілька реальних нагод, щоб довести свою перемогу до розгромної, але не щастило. Особливу загрозу воротам гостей створювали стандартні положення у виконанні господарів поля. У “Ворскли” особливою наполегливістю вирізнялися Громов, Ковпак і Турсунов. Далі гра проходила у невисокому темпі, без особливих загроз воротам суперників. “Біло-зелені” по інерції продовжували атакувати, а футбольна дружина Кварцяного була зовсім не схожа на себе і переломити хід поєдинку виявилася нездатною. Так тривало до фінального і переможного для “Ворскли” фінального свистка.
Після матчу наставник полтавців Василь Сачко зазначив, що його команда грала дисципліновано і заслуговувала на перемогу. Він подякував футболістам за боротьбу і самовіддачу.
Кольори “Ворскли” захищали: Богуш, Сімінін, Чеснаков, Даллку, Сапай, А.Ткачук, Скляр, Громов, Ковпак (Маркоскі, 89), Турсунов (Пердута, 86), Шиндер (Міщенко, 78).
Наступний матч наші футболісти зіграють у неділю, 3 травня, у Харкові з “Металістом”.
Результати інших поєдинків 21-го туру: “Говерла” – “Зоря” – 1:2, “Металург” Д – “Чорноморець” – 1:0, “Металург” З – “Металіст” – 0:0, “Карпати” – “Олімпік” – 4:1, “Дніпро” – “Іллічівець” – 1:0, “Шахтар” – “Динамо” – 0:0.

Микола БАКУТА
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.