Біда сталася в Авдіївці

Звістка про те, що молодий односельчанин Сергій Павелко, який несе службу в “гарячій точці”, в Авдіївці Донецької області, поранений, сколихнула Круту Балку Новосанжарського району. На початку зими хлопець приїздив у відпустку, бачили його таким життєрадісним – і ось тобі…
– Нас, хто отримав поранення учора, будуть сьогодні везти в дніпропетровський шпиталь, – говорив журналістам вранці.
Думалось, що в обідню пору доберуться, але доїхали тільки ввечері. Й не в Дніпропетровськ, бо там шпиталь перевантажений, а в Черкаське.
– Осколком поранило в ногу вище коліна. Якби легка подряпина, то на місці промили б та й годі. Не знаю, як лікарі кваліфікуватимуть, але нога болить, опухла, – розповідав Сергій наступного ранку.
Батьки зібрали гостинців і спішно відправились провідати сина:
– У палату нас не пустили, спілкувалися з Сергієм у передпокої. Як усе сталося, не зізнався. У шпиталі зробили знімки, лікарі оглянули. Вирішили осколок поки що не виймати. Настрій у сина нормальний.
“Чи скоро зможеш танцювати? Як не вмієш, то наставницю підшукаємо”, – запитали ми, коли телефонували до Сергія. “Танцям трохи навчений. Надіюсь, що вальсувати зможу незабаром. Тільки тепер вальс не в моді, а сучасні танці – то складніше”, – відповів хлопець. А тоді додав серйозніше: “Усе буде добре, хвилюватись не варто”.

Петро ЖАБОТИНСЬКИЙ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.