Щедрий дарунок бібліотеці

У  Полтавській міській бібліотеці-філії №4 відбулися урочистості з нагоди Дня нової книги. Бібліотекарі представили на виставці близько ста нових надходжень, подаровані упродовж минулого року читачами, авторами та видавництвами, серед яких – “Старий Лев”, “Грані-Т”. У рубриці “Книга дня” представлені твори “Холодний яр” Юрія Горліса-Горського, “Нічниця” Жанни Куяви, “Часодії” Наталки Щерби, “Різдвяна історія” Чарлза Діккенса.
Дарунки бібліотеці зробили і юні читачі. Скажімо, одинадцятикласник Розсошенської гімназії Полтавського району Костянтин Кузенко передав дитячі енциклопедії, книги видавництва “Братське” допомогла придбати читачка Оксана Слинько, а Олександра і Антоніна Тур подарували 10 дитячих книжок.
У книгозбірні була проведена літературно-пошукова гра для учнів п’ятих класів загальноосвітньої школи №27 за книгою Андрія Бачинського “Неймовірні пригоди Остапа і Даринки”. Школярі, розділившись на “Команду Остапа” і “Команду Даринки”, шукали скарби опришків, здійснили “екскурсію” до Кременецького замку, допомогли героям книги знайти вірний напрямок у пошуках сестрички, “перехитрили” жорстоку королеву Бону та познайомилися із легендами Карпатського краю. Змагалися “Остапи” та “Даринки” завзято, дивували нестандартними підходами у вирішенні завдань, знаннями, почуттям гумору та артистизмом.
Завідуюча бібліотекою-філіалом №4 Галина Панюта презентувала школярам книгу Зірки Мензатюк “Таємниця козацької шаблі”.

Світлана БОРИСЕНКО
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.