Меморіальний турнір

У  Новосанжарському шаховому клубі імені Івана Джалого новий шаховий рік розпочався турніром пам’яті Василя Писаренка. Василь Олексійович – один із засновників та аматорів розвитку шахів у нашому краї. З його ініціативи підготовлені кілька успішних шахістів району: кандидат у майстри спорту Віктор Коба, Микола Повякало, Анатолій Руденко, Михайло Давиденко, Андрій Хоменко та інші. Під час його роботи в 1970-х роках директором школи в Стовбиній Долині більшість учнів опанували ази складної гри, отримали досвід виступів у змаганнях різних рівнів.
Учасники нинішнього турніру хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять Василя Писаренка. Змагання проводились за швейцарською системою в п’ять ігрових турів (швидкі шахи). Перше місце виборов Микола Старченко, друге – Микола Повякало, третє – Леонід Береза (всі – з Нових Санжар). Восьмеро кращих зіграли бліц-турнір, перемогу святкував Віктор Коба. Переможці та призери нагороджені грамотами і цінними подарунками.
Шаховий клуб висловлює вдячність спонсору турніру – учневі Василя Олексійовича Віталію Писаренку за допомогу в організації та проведенні змагань.

 Віталій БАРАНОВИЧ
Директор Новосанжарського
районного шахового клубу
ВФСТ “Колос”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.