Товариські матчі

Футболісти полтавської “Ворскли” здобули другу перемогу під час підготовки до продовження сезону 2014–2015 років. Цього разу підопічні Сачка переграли польський “Рух”, який посідає 15-ту сходинку в чемпіонаті своєї країни, – 2:1. Відзначилися Січкарук і Міщенко. В іншому спарингу “біло-зелені” поступилися ФК “Атирау” (Казахстан) – 0:1.
***
За ініціативою президента ФК “Полтава” Леоніда Соболєва на заміській базі клубу почався футбольний турнір на призи та нагороди від заслуженого тренера України Віктора Пожечевського. У змаганнях беруть участь шість команд: ФК “Полтава”, “Зірка” (Кіровоград), ФК “Суми”, “Нафтовик” (Охтирка), “Шахтар-3” (Донецьк) та молодіжний склад маріупольського “Іллічівця”. Усі колективи зіграють між собою за коловою системою. У дебютному поєдинку наші земляки переграли друголіговий “Шахтар-3” – 4:0. У полтавців м’ячі забивали Шостак, Зеленевич, Рогозинський, Фаворов. А от кіровоградській “Зірці” господарі поступилися – 0:3.
Нині турнір триває. Про його підсумки ми повідомимо на сторінках “Зорі Полтавщини”.
***
Комсомольський “Гірник-Спорт” перший тренувальний збір завершив товариською грою з аматорським колективом СК “Полтава”. Поєдинок пройшов динамічно і цікаво. Більш досвідчені “гірники” у другому таймі ігрову перевагу втілили у забиті м’ячі. На свій рахунок їх записали Степанчук та Александров – 2:0.
***
Футболісти кременчуцького “Кременя” провели перший зимовий контрольний матч. Підопічні Свистуна у гостях поступилися ФК “Олександрія” – 0:4. Тренер “Кременя” у цій грі задіяв п’ятьох потенційних новобранців команди.

Григорій ГЕРАЩЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.