Хлібороби допомагають армії

Черговий БТР-70 відремонтували умільці Глобинського району. Ця машина належить 79-й Миколаївській окремій аеромобільній бригаді. Після участі в бойових діях у зоні АТО вона зазнала значних ушкоджень і потребувала капітального ремонту. Завдяки волонтерам БТР потрапив у руки небайдужих людей, справжніх патріотів нашої держави.
Володимир Безштанько, голова сільськогосподарського фермерського господарства “Велес”, і його син Олександр профінансували всі ремонтні роботи. Разом із колективом однодумців – справжніх майстрів – взялися повністю відновити робочий стан БТРа. Ремонтні роботи тривали близько місяця через те, що деякі запчастини було досить складно знайти. Та чоловіки з усім впорались: відремонтували двигуни, ходову частину, гальмівні механізми, кермове управління, замінили гуму на колесах, залили тосол. Хоча раніше хліборобам-механізаторам доводилося ремонтувати лише сільськогосподарську техніку, швидко розібралися і з військовою. Навіть власноруч виготовляли необхідні запасні частини. Допомагали небайдужі земляки з усього району – матеріалами, спеціальною технікою, технічною літературою.
Відремонтований, пофарбований БТР-70,  наче щойно зійшов із заводського конвеєра оборонного підприємства, повністю заправлений пальним, із новеньким прапором України, повернеться у свою бригаду не порожнім, а з гостинцями для десантників – необхідними продуктами.
Село Борисівка усією громадою відправляло на фронт відремонтовану бойову машину. Із вірою в те, що бійці, які захищатимуть на ній нашу державу, залишаться живими та неушкодженими.

Вікторія СУСІД
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.