Не хлібом єдиним…

Приватний підприємець з Новомихайлівки Решетилівського району Ольга Табаркевич укотре долучилася до збору допомоги для військовослужбовців, які воюють на Сході України. Родина Табаркевичів і раніше переймалася проблемами бійців. Із того часу, як розпочалася масштабна благодійна акція “Підтримай українську армію”, забезпечили наших захисників двома тоннами засоленого сала. Цього разу волонтери привезли до пункту прийому “Решетилівського волонтерського руху” ще 108 трилітрових банок зі “стратегічним продуктом”.
– Також не раз бачили по телевізору, що в хвилини перепочинку солдати хотіли б щось почитати. Як то кажуть, не хлібом єдиним. Тому вирішили порадувати їх не лише смачним салом, а й різноманітними книгами. Підібрали 180 книг з власної бібліотеки – від класиків української і світової літератури до спеціалізованих видань, – розповідає Ольга Табаркевич.
А нещодавно благодійна допомога з Новомихайлівки відбула в зону АТО – разом із бійцями батальйону “Полтава”, який повертався в зону бойових дій після ротації.

Юлія ГРІНЧЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.