Кращий досвід сімейного виховання

У  Палаці культури і творчості Комсомольська підбили підсумки традиційного щорічного міського конкурсу “Сім’я року-2014”. В урочистій церемонії відзначення родин із кращим досвідом сімейного виховання взяли участь міський голова Сергій Супрун, секретар міської ради Світлана Калашнік, інші почесні гості.
Сергій Супрун привітав городян із зимовими святами, побажав добра, любові, щастя кожній родині, добробуту, спокою, злагоди та миру в країні. Він зазначив, що з родини починається життя людини, тут відбувається її формування як особистості. Перше, що бачить маля, – це взаємини у сім’ї. Велике й сильне дерево виростає з маленького зернятка, якщо потрапляє у добрий ґрунт. Очільник Комсомольська подякував батькам за виховання, яке надихає молодь на добрі вчинки, допомагає знайти правильний шлях у житті.
– Нехай у нас буде більше таких родин, – сказав міський голова, вітаючи найповажніші родини міста, – бо саме сім’я є тією цеглинкою, з якої складаються наш спільний український дім, добробут і спокій кожного з нас.
Оплесками громада міста вшанувала 32 матерів-героїнь Комсомольська та сім’ї, які стали переможцями конкурсу на кращий досвід сімейного виховання.
Керівники міста вручили подарунки та дипломи лауреатів конкурсу “Сім’я року-2014” родинам: Віктора Володимировича та Алли Іванівни Циганків; Богдана Івановича та Ольги Анатоліївни Скориків; Сергія Миколайовича та Людмили Анатоліївни Шматченків; Руслана Васильовича та Дарії Олександрівни Сніцарів; Віктора Миколайовича та Ольги Анатоліївни Настеків; Олександра Олександровича та Світлани Володимирівни Бухаленкових; Олександра Сергійовича та Олени Михайлівни Батіщевих; Костянтина Юрійовича та Анни Володимирівни Барскових; Олександра Володимировича і Наталії Олексіївни Звоновських; Віталія Васильовича та Інни Віталіївни Васильчуків; Ярослава Ігоровича та Марини Віталіївни Запорожців; Юрія Вікторовича і Наталії Олексіївни Терезових; Андрія Анатолійовича та Наталії Олександрівни Січних; Тараса Борисовича та Ірини Василівни Костиренкових; Сергія Юрійовича та Олени Миколаївни Яцинів; Олександра Григоровича й Тетяни Валеріївни Романенків; Олександра Андрійовича та Наталі Петрівни Шемейків; Сергія Івановича та Олени Валеріївни Вовків; Сергія Леонідовича та Наталії Олександрівни Клімових. Церемонія супроводжувалася яскравими виступами художніх колективів міста.
Організаторами конкурсу, за повідомленням прес-служби Комсомольської міської ради, виступили відділ у справах сім’ї та молоді, міський відділ освіти разом із незмінними партнерами: громадською організацією “Центр розвитку дитини і сім’ї “РОДІС”, Палацом культури та творчості, фотосалоном “Любавушка”.

Анна ДОРОШЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.