Дорогі полтавці!

Вітаємо вас із Новим 2015 роком та Різдвом Христовим!
Минулий рік назавжди залишиться у нашій пам’яті історичними подіями Революції Гідності. Українці самовіддано та героїчно відстоюють конституційний лад і територіальну цілісність своєї держави у нав’язаній нам війні на Сході України. Пройдене і пережите згуртувало народ, зміцнило нашу волю до перемоги, допомогло кожному усвідомити власну причетність до майбутнього країни.
Новий рік має стати часом реалізації реформ, надзвичайно важливих для подальшого розвитку України. Їх успіх залежить від нашої витримки, порозуміння, злагоди й довіри в суспільстві. Лише об’єднавшись, ми надійно захистимо свою свободу і незалежність, принесемо в наші оселі мир і спокій, любов і достаток.
Переконані, що, незважаючи на труднощі й проблеми, незмінними залишаться у нашому житті такі цінності, як людська гідність, честь, любов, дружба, співчуття і віра у щасливе майбутнє.
Від усієї душі зичимо вам миру, щасливої долі, міцного здоров’я, добра й благополуччя, здійснення усіх мрій та бажань. Нехай ваша праця буде корисною та потрібною людям, а перемоги – вагомими та переконливими.
Бажаємо, щоб кожен день нового року повнився цікавими справами, теплом і спокоєм світилися вікна ваших осель, а негаразди обходили їх стороною.
Щасти вам у всіх добрих починаннях в ім’я добробуту та процвітання рідної України!

Валерій ГОЛОВКО,                                                                                 Петро ВОРОНА,
голова обласної державної адміністрації;                 голова обласної  ради.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.