Суверенітет України очима дітей

В  обласному центрі естетичного виховання учнівської молоді підбили підсумки конкурсу “Історія боротьби українського народу за державний суверенітет та територіальну цілісність України”. Його провели серед вихованців ОЦЕВУМу в двох номінаціях – “Есе” й “Малюнки”. В творчому турнірі взяли участь члени шести гуртків, зокрема літератури та публіцистики “Діалог”, східного танцю “Амаль”, кераміки “Обереги”, батику та дизайну “Веселка”, образотворчого мистецтва “Фенікс”, а також народної школи сучасної хореографії “Тонус”.
– Окрім наближення новорічно-різдвяних свят, перший день зими славний проведенням всеукраїнського референдуму щодо проголошення незалежності нашої країни. Тема конкурсу була досить складною, але ви на відмінно впоралися із цим завданням, – привітав учасників та переможців голова журі, заступник директора ОЦЕВУМу з виховної роботи Олександр Рець.
Як наголосили журі, усі роботи мали оригінальний авторський підхід учасників обох номінацій. Зокрема у першій – “Есе” – перемогу отримала Маргарита Мірошніченко, відповідно друге і третє місця розділили Юлія Грабенко, Валерія Карпенко та Ліна Перепелиця. Серед художників дипломами першого і другого ступенів нагороджено Анастасію Минак, Анастасію Ковальову та Яна Пекарського.

Оксана БІЛЕНЬКА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.