Колектив ОДТРК «Лтава» подарував генератор для захисників Батьківщини

За один день працівники ОДТРК “Лтава” зібрали майже 10 тисяч гривень. На ці кошти волонтери придбали генератор, термобілизну та обладнання для 28-ї і 93-ї бригад, які знаходяться в зоні АТО. Журналіст каналу, волонтер Полтавського батальйону небайдужих Наталія Святцева передала ці речі захисникам України.
Щодня до телецентру за адресою вулиця Фрунзе, 49, що в Полтаві, де протягом семи місяців функціонує філія Полтавського батальйону небайдужих, приходить чимало людей, аби передати допомогу на Схід. Головний штаб батальйону знаходиться на Соборній площі, у кафедральному Свято-Успенському соборі УПЦ КП.
“Ми щодня у нашому теле- та радіоефірі закликаємо полтавців допомагати воїнам АТО. Дуже багато людей відгукується: допомагають хто фінасово, хто речами, продуктами. Наші журналісти і технічні працівники так само долучаються до збору гуманітарної допомоги у зону АТО”, – розповіла волонтер-координатор Полтавського батальйону небайдужих Наталія Святцева.
Чергову партію допомоги наша колега супроводжувала під Донецький аеропорт. Там солдати-земляки розповіли, що зараз їм вкрай необхідний генератор. Наталія Святцева на роботі розповіла про прохання бійців. Необхідну суму колектив “Лтави” зібрав за добу.
“Наш журналіст Наталія Святцева – волонтер-координатор Полтавського батальйону небайдужих – проявила ініціативу, яку підтримала адміністрація, і дякую колективу, який також відгукнувся. Ми добровільно зібрали кошти для бійців АТО, які зараз воюють за нашу незалежність, за наше право на життя. Всього було зібрано буквально за день майже 10 000 гривень. Дякую кожному, хто пожертвував, скільки зміг, адже була важлива кожна гривня”, – говорить генеральний директор ОДТРК “Лтава” Євген Лопушинський.
На зібрані кошти для 28-ї механізованої бригади волонтери придбали генератор електроструму, а також купили необхідні ремонтні інструменти для бронетехніки бійцям 93-ї бригади. Вистачило ще й на 30 комплектів термобілизни.
– Мені зателефонувала Наталія Святцева і радісно повідомила, що вже передала нашу допомогу воїнам АТО. Сказала також, що придбала подарунки до Дня Святого Миколая дітям, які живуть поряд з блокпостом та приходять провідати наших хлопців. Тож я щиро вдячний кожному, хто долучився до цієї акції, думаю, вона не остання, – підсумував генеральний директор ОДТРК “Лтава” Євген Лопушинський.

Прес-служба ОДТРК «Лтава»

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.