Випробування негодою

Щоб уникнути надзвичайних ситуацій через складні зимові погодні умови, міськвиконком Кременчука створив штаб з координації робіт з прибирання снігу. Також затверджено перелік автошляхів, закріплених за підприємствами та організаціями міста для прибирання снігу, перелік підприємств, які виділяють автотранспорт і механізми на випадок дуже сильних снігопадів, снігових заметів, ожеледі й значного налипання снігу. Конкретні завдання міська влада поставила і перед житлово-комунальними підприємствами, установами та підприємцями.
Натомість уже в перший тиждень зі снігом та морозами до травмпункту третьої міської лікарні Кременчука звернулося 43 постраждалих. Найчастіше кременчужани, переважно похилого віку, падали на зупинках, східцях магазинів і ринках. Працівники управління благоустрою та екології оперативно відреагували на таке неподобство й наклали штрафи за несвоєчасне прибирання територій на керівників трьох організацій.
Також у місті розпочали роботу пункти обігріву. Один із них традиційно спорудили біля залізничного вокзалу, чотири – біля пожежних частин, три – у лікувальних установах та два – у терцентрах. У разі гострої потреби резервний пункт обігріву відкриють і в приміщенні залізничного вокзалу.

Віра ІЛЬКОВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.