Вибух на заводі

У  Зінькові на підприємстві “Укроліяпродукт” (Зіньківський комбікормовий завод) 10 грудня стався потужний вибух. Як повідомив начальник ГУ ДСНС України в Полтавській області Роман Кириленко, надзвичайна подія трапилася у цеху з переробки насіння соняшнику під час технологічних процесів. Внаслідок цього зруйновані три стіни цеху на першому поверсі.
На жаль, постраждали робітники підприємства. 42-річний мешканець Зінькова, отримавши черепно-мозкову травму, помер. Ще троє потерпілих, усі також мешканці райцентру, отримали травми і госпіталізовані до Зіньківської ЦРЛ. У чоловіків 20 та 29 років діагностовано опіки обличчя, рук, опіковий шок, а
33-річний робітник, в результаті вибуху отримавши забої та переломи рук, ніг, шиї, грудної клітки, перебуває в реанімації.
На місці події працювали слідчо-оперативна група райвідділу міліції, рятувальні підрозділи на чолі з оперативною групою ГУ ДСНС України в Полтавській області, бригади швидкої медичної допомоги. Фахівці з’ясовують обставини та причини надзвичайної події.

Олена ІГНАТЕНКО
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.