“Ворскла” – “Іллічівець” – 0:0

На минулому тижні “Ворскла” двічі зустрічалася із маріупольським “Іллічівцем”. Як ми вже повідомляли, у матчі 1/8 фіналу Кубка України наші земляки перемогли – 3:2, а от у поєдинку, який проходив у рамках 11-го туру чемпіонату України, рахунок так і не було відкрито. Футболісти почали гру без розвідки. Перша реальна загроза виникла на 22-й хвилині, коли Тотовицький пройшов ледь не з центру поля до “володінь” Богуша, обіграв при цьому кількох полтавців і пробив. М’яч пролетів за кілька сантиметрів від стійки воріт. Через п’ять хвилин гострий момент створили господарі. Євген Ткачук з вигідної позиції бив по воротах, проте влучив у воротаря маріупольців. У перерві Сачко замінив Янузі на Баранніка. Малюнок гри не змінився. “Ворскла” контролювала гру, але противник особливо не притискався до своїх воріт і при нагоді небезпечно контратакував. У середині другого тайму полтавці збільшили швидкість і пресинг. Активізувався Дедечко. На 68-й хвилині підопічні Сачка мали ще один момент, щоб відзначитися, але відмінно зіграв голкіпер гостей. Небезпечно пробиває Громов – повз ворота, Дедечко замикає навіс головою – вище. Складалося враження, що гол назріває. За 15 хвилин до завершення воротар команди Павлова отримує попередження за затримку часу. Тренер наших земляків йде “ва-банк”, випустивши на поле Кривошеєнка. Своїми діями Іван ще більше загострює атаки “зелено-білих”, але забити м’яч так і не вдається. Не спромоглися на це і гості, хоча й у них гарні нагоди були. Отож нічия – 0:0. До цього протистояння команди обходилися без нічиїх десять матчів поспіль.
У звітній грі за наших земляків грали: Богуш, Скляр, Є. Ткачук, Даллку, А. Ткачук (Кривошеєнко, 84), Чеснаков (Маркоскі, 83), Дедечко, Громов, Янузі (Бараннік, 46), Турсунов, Ковпак.
Наступний матч наші футболісти проведуть у суботу, 8 листопада, в Одесі з місцевим “Чорноморцем”.
Також стало відомо, що у чвертьфіналі розіграшу Кубка України наша команда зустрінеться із донецьким “Олімпіком”. Перша гра відбудеться
3 грудня у Полтаві, відповідь – 8 квітня 2015 року на виїзді.
Результати інших матчів 11-го туру: “Металург” Д – “Шахтар” – 2:1, “Металург” З – “Чорноморець” – 0:0, “Карпати” – “Зоря” – 1:2, “Металіст” – “Олімпік” – 0:0, “Дніпро” – “Динамо” – 0:3. Зустріч “Говерла” – “Волинь” відбулася, коли цей номер “Зорі Полтавщини” вже було здано до друку.

Григорій ГЕРАЩЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.