Фінал визначив переможця

Минула субота, 1 листопада, стала справжнім святом для уболівальників і любителів футболу міста Карлівки. На місцевому стадіоні у двобої за Суперкубок області зустрілися команди “Олімпія” з села Савинці Миргородського району і СК “Полтава” з обласного центру.
Початку матчу передували урочистості. До футболістів, уболівальників і гостей звернувся Карлівський міський голова Володимир Слєпцов, який привітав присутніх із завершенням сезону.
– Я гордий з того, що на нашому оновленому стадіоні проходять зустрічі команд різних рівнів. А сьогодні радий вітати наших шановних гостей. Сподіваюся на красиву гру, і нехай переможе сильніший, – наголосив Володимир Слєпцов.
Дівчата в українських костюмах вручили короваї від міського голови капітанам команд. Потім розпочалася гра. Це була справді безкомпромісна боротьба за звання кращої команди сезону. Досить численна когорта уболівальників мала можливість “відвести душу”, бо гострих моментів вистачало. Півтори години пролетіли, як одна мить. І ось уже спортсмени у білій формі йдуть із поля похнюплені, а “зелені” радісно вистрибують: з рахунком 2:1 перемогла команда СК “Полтава” – чемпіон області серед любительських команд у 2014 році (президент команди – Станіслав Майзус, головний тренер – Володимир Сисенко).
Перший заступник голови Федерації футболу області Олександр Дігтяр вручив почесні відзнаки за вагомий внесок у розвиток футболу Карлівському міському голові Володимиру Слєпцову, співзасновникам товариства “АПК “Докучаєвські чорноземи” Андрію Соколу і Юрію Кобченку, тренеру команди ФК “Карлівка” Сергію Сівову. Почесними грамотами Федерації футболу відзначені також арбітр матчу Денис Сердюк, його асистенти Андрій Сидоренко і Олександр Матяш, четвертий арбітр Олег Дробітько і делегат матчу Володимир Наритник. Та все ж головними героями були команди – учасниці фінального матчу за суперкубок Полтавської області 2014 року.
Дипломом і грамотами відзначені гравці “Олімпії”, а красень-кубок і дружні оплески всього стадіону дісталися команді СК “Полтава”.

Сергій ГЛАДИР
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.