“Ворскла” – “Іллічівець” – 3:2

Полтавська “Ворскла” у матчі-відповіді 1/8 фіналу розіграшу Кубка України вдома приймала маріупольський “Іллічівець”. Після перемоги – 1:0 – у першому поєдинку підопічні Сачка мали гарні шанси, щоб за сумою двох протистоянь потрапити до чвертьфіналу.
Аби повернути інтригу, команді Павлова необхідно було, як мінімум, забити швидкий гол. І його підопічні з цим завданням впоралися за дві хвилини, відкривши рахунок після виконання кутового, – 0:1. На 30-й хвилині найреальніший шанс встановити рівновагу мав Громов. Гостей врятував голкіпер. Одразу після цього забили гравці “Іллічівця”, і знову після кутового, – 0:2.
У перерві Сачко замінив Маркоскі на Ковпака, який на другій хвилині, але вже другої 45-хвилинки забиває перший гол у відповідь – 1:2. Через три хвилини відзначився Громов. Після “вертикальної” передачі від партнерів він “продавив” двох високих на зріст центральних захисників і реалізував свій шанс – 2:2. А на 64-й хвилині красень-гол забиває Ковпак. Завдяки стрімкій атаці через лівий фланг проходить комбінація Скляр-Дедечко-Ковпак. Отримавши м’яч, наш форвард “прибрав” захисника і пробив у “дев’ятку” – 3:2. “Ворскла” – у чвертьфіналі.
У суботу, 1 листопада, ці ж суперники знову зустрінуться у Полтаві, але вже у рамках матчів чемпіонату України.
У звітній грі за наших земляків грали: Богуш, Скляр, Є.Ткачук, Даллку, Сапай, Чеснаков (А. Ткачук, 83), Дедечко, Громов, Маркоскі (Ковпак, 46), Турсунов, Бараннік (Янузі, 69).

Григорій ГЕРАЩЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.