П’ять “сухих” м’ячів

У рамках 14-го туру комсомольський “Гірник-Спорт” на виїзді зустрічався з місцевим ФК “Миколаїв”. Нарешті підопічним Ігоря Жабченка вдалося здобути переконливу перемогу. Суперники до звітного поєдинку між собою ще не грали.
Матч розпочався із неприємності для наших земляків. Уже на 16-й секунді у боротьбі за верховий м’яч отримав травму Голядинець і змушений був одразу поїхати до лікарні. На 3-й хвилині гості могли забити. Після навісу в штрафний майданчик і удару з лінії воротарської зони голкіпер господарів врятував свій клуб. Миколаївці гостро відповіли через кілька хвилин – після сильного удару Момота м’яч пролетів повз ворота. Далі опоненти знову обмінялися небезпечними моментами. А перший гол глядачі побачили на 16-й хвилині. Корольков відмінно виконав обвідний штрафний удар майже з лінії карного майданчика – 0:1. Після цього активніше заграли миколаївці, проте захист комсомольчан діяв чітко і безпомилково. Наприкінці тайму гості додали у пресингу. Гравці нашої команди відібрали м’яч у центрального захисника. Андрієвський переадресував “смугастого” Александрову, і той відправив його у сітку воріт – 0:2. Згодом комсомольчани довели рахунок до 0:3. Голом-красенем відзначився Лозовий.
У другій 45-хвилинці миколаївці прагнули теж забити, але їхній доробок – лише потрапляння у поперечину воріт гостей. А от “Гірник-Спорт” ще двічі засмутив фанів господарів. На 55-й хвилині знову спрацював зіграний дует Александров – Андрієвський – 0:4. А через десять хвилин вже Александров – один з найактивніших у складі команди – оформив “дубль” і встановив остаточний розгромний рахунок – 0:5.
Після поєдинку Ігор Жабченко зазначив, що його підопічним вдалося реабілітуватися після поразки вдома у минулому турі.
Кольори ФК “Гірник-Спорт” захищали: Ситников, Нелін, Голядинець (Костюченко, 4), Шульц, Лугачов, Корольков, Моісеєнко, Андрієвський, Лозовий (Бойчук, 69), Александров, Чеботаєв.
Наступний матч “Гірник-Спорт” зіграє у неділю, 2 листопада, у Комсомольську з алчевською “Сталлю”.

Дмитро ДЕРКАЧ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.