Не вистачило досвіду

У першому турі другого етапу чемпіонату України волейболісти лубенського “Фаворита” у Полтаві провели матчі з чернігівським “Буревісником”. Підопічні Анатолія Офата виграли дві партії у дебютній зустрічі з непоступливим противником, але загалом перемогти так і не зуміли. Матч розпочався для “Фаворита” напрочуд вдало. У стартовому складі вийшли: Дінець, Крайник, Лук’янчіков, Прудіус, Курлапов і Дьогтєв. Кілька хвилин – рахунок 3:0. Перед технічними перервами на табло – 6:8 і 16:15. У фінальній партії “Фаворит” був зібранішим і впевненішим. Як наслідок – перемога – 25:22 (1:0).
На другий сет “Буревісник” налаштувався доволі агресивно. У наших земляків майже нічого не виходило. Як підсумок – 13:25 (1:1).
Але після поразки спортсмени “Фаворита”, продемонструвавши волю до перемоги, виграють партію – 25:21. У наступному протистоянні кращими були чернігівці – 2:2.
Доля зустрічі вирішувалася у тай-брейку. “Фаворит” вів 9:7; 12:9. Коли рахунок став 14:12, то здалося, що до перемоги – один крок. Проте у вирішальний момент лубенцям не вистачило досвіду. Наші гравці почали нервувати, помилятися і врешті шанс змарнували – 2:3. Поразка, але перше очко все ж здобули.
У другому поєдинку “Фаворит” поступився – 1:3. Тепер 31 жовтня і 1 листопада лубенці вдома прийматимуть ВК “Вінниця”.

Володимир СМЕТАННІКОВ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.